"Meer begon verschroeiend aan de topper. 30 seconden na de aftrap lag de bal al op de stip. Na slecht wegwerken - tot tweemaal toe - van de bezoekers, trapte een aanvaller van Meer het leer tegen de hand van Jonas Storms (Lentezon). De scheidsrechter aarzelde niet en gaf Meer een penalty. Janssen (Meer) nam het geschenk in dank aan (1-0).

Nadien bleef Meer de betere ploeg. Een zielloos en mak Lentezon stond na 15' reeds 2-0 in het krijt, na opnieuw mistasten in de defensie (2-0).

Na de pauze schakelde Lentezon toch een versnelling hoger. In de 52' kon Bodart de 2-1 tegen de touwen jagen. Verder dan wat steriele druk geraakte Lentezon echter niet meer.

Nooit gezien : Ref Achagui bezocht de kleedkamer van bezoekers na een discussie op het veld over de licht toegekende strafschop na 30 seconden spel.

'Het meest opmerkelijke feit liet zich echter noteren tijdens de rust. Scheidsrechter Achagui bezocht de kleedkamer van Lentezon op na een discussie op het veld over de licht toegekende strafschop.

In de kleedkamer van Lentezon onderbrak hij de teambespreking van coach De Voeght en dreigde om het Lentezon de tweede helft moeilijk te maken. Hij voegde helaas daad bij woord. Jammer, want deze topwedstrijd verdiende een topscheidsrechter. Het gevolg is een hoop puzzelwerk voor de Lentezonse coach omwille van schorsingen ten gevolge van zeer discutabele kaarten.

Desondanks valt op de overwinning van Meer niets af te dingen. Daarvoor toonde Lentezon te weinig geloof, focus en passie."